Tarihimizin dönüm noktalarından biri

SMMMO Başkanı Doğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

26 Ağustos 2017 Cumartesi 11:42
Tarihimizin dönüm noktalarından biri

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Can Doğan, bağımsızlığımızı ve hürriyetimizi ilan ettiğimiz 39 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

“Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos zaferi ile Türk Milleti egemenliğini kayıtsız şartsız tüm dünyaya haykırmış, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir” diyen Doğan, konuya ilişkin açıklamasında şunları ifade etti.

“Türk milletinin nice fedakârlıklarla verdiği istiklal mücadelesini bütün dünyaya haykırdığı ve sonucunu zaferle taçlandırdığı 30 Ağustos tarihi; kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin şanlı tarihinde açtığı altın bir sayfadır.

Türk Ulusu, 30 Ağustos Büyük Zaferi ile,  insanlığa, insanca yaşamanın ancak özgür, bağımsız ve egemen bir ulus olmakla gerçekleşebileceğinin en güzel örneğini verirken, bu uğurda her türlü özveriye katlanmaya daima hazır olduğunu da göstermiştir.


Bağımsızlığımızı ve bir devlet olmamızı sağlayan 30 Ağustos Zafer’ini bize armağan eden eşsiz Önder Atatürk’e, silah arkadaşlarına, Kahraman Ordumuza, şükranlarımızı sunuyor, Türk milletinin bu büyük bayramını şahsım ve meslektaşlarım adına kutluyorum.”


Son Güncelleme: 26.08.2017 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.