Tartışmalardan sonra ilk buluşma!

Belediye Başkanı Külcü ile ÇESOB Başkanı Kılıç, tartışmalardan sonra ilk defa bir araya geldiler

22 Ocak 2018 Pazartesi 16:35
Tartışmalardan sonra ilk buluşma!

MUSTAFA DEMİRER

Ahi Evran Sanayi Projesi’nde yeni bir gelişme yaşandı. Kooperatif yönetiminin Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaretinde Ahi Evran Sanayi Projesi’nin maliyetinin hem belediye hem de kooperatif tarafından yeniden hesaplanarak tekrar değerlendirilmesi kararı çıktı.

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği ve Ahi Evran Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetimi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Ahi Evran Sanayi Projesi’nin akıbeti hususunda taraflar arasında karşılıklı açıklamalar yapılmıştı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ziyaretle ilgili Twitter’dan yaptığı duyuruda, “Ahi Evran Sanayi Projesi kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Başkanlarımız ve esnafımızla güncel konularımızı değerlendirdik.” dedi.

TARAFLAR ALT YAPI MALİYETLERİNİ ÇIKARACAK

Görüşme hakkında bilgi aldığımız Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği ve Ahi Evran Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Yalçın Kılıç, ziyarette Ahi Evran Sanayi Projesi’nin hem belediye hem de kooperatif yönetimi tarafından yeniden maliyetlerinin çıkarılacağını, akabinde Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile oturup tekrar konuyu değerlendireceklerini söyledi.

Son Güncelleme: 22.01.2018 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mübarek 2018-01-22 22:00:05

Mübarekler niye horoz döğüşü yapıyorsunuz .Cumhurbaşkanına şikayet edeceğiz deyince belediye başkanı alttan alıp nötr durumuna düşürmüş Yalçın Kılıc'ı. Ahmet Sami Ceylan da, zaten Belediye Baskanının çalışmalarını çok beğendiğini söylüyor. Bölgenin en iyi belediyesi olduğunu ifade etmişti. Sorun yok yani bir dönem daha belediye başkanı olması için desteğini de esirgemez herhalde.Geçmişte çok atıp tutuyordu. Vekil olunca gözü açılmış sanırım belediye başkanının ne kadar kıymetli olduğunu anlamış. Mübarek olsun barışmanız.

Avatar
Doğrusu 2018-01-23 09:24:29

Yalçın Kılıç mikrofonunu kapattıran biriyle nasıl anlaşmış hayret bu dünyanın çivisi çıkmış