Taşımalı eğitim semineri

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Taşımalı Eğitim" konusunda seminer düzenlendi.

30 Ocak 2015 Cuma 15:41
 Taşımalı eğitim semineri


Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Taşımalı Eğitim" konusunda seminer düzenlendi. 

Özel İdare Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban Atlı, okul müdürleri ve çok sayıda sürücü katıldı.

Seminerde bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban Atlı, Sungurlu'da eğitim kalitesinin yükselmesi için herkese ciddi görevler düştüğünü belirterek, "Sizler belki de sadece para kazanmak için bu işi yapıyorsunuz ama sağlıklı bir eğitimin olması için size de en az öğretmenler kadar iş düşüyor. Sizler çocukları ne kadar sağlık bir şekilde okula getirir götürürseniz, çocukların başarısında siz de pay sahibi olursunuz" dedi.

Sürücülerden servis araçlarına öğrenci haricinde hiçbir yolcu almamalarını isteyen Atlı, çocukların sağlığı için araç kullanırken sigara içilmemesi ve kötü alışkanlıklar sergilenmemesi gerektiğini vurguladı. Bu konularda hiç taviz vermeyeceklerinin altını çizen Atlı, önceliklerinin çocukların ve kendilerinin can güvenliği ve trafik tedbirleri olduğunu söyledi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Atlı'nın konuşmasının ardından seminere katılan okul taşıtı sürücülerine taşımalı eğitim yönetmeliği, cezai işlemler, öğrenci-sürücü ilişkileri konuları hakkında çeşitli bilgiler verildi.





İHA

Son Güncelleme: 30.01.2015 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165