Tatlıses’ten 1 ton çiğ köfte ikramı

Tatlıses Çiğköfte Çorum'da vatandaşlara çiğ köfte ikramında bulundu.

24 Nisan 2015 Cuma 18:38
 Tatlıses’ten 1 ton çiğ köfte ikramı

M. ALİ CEYLAN

Tatlıses Çiğköfte Çorum'da vatandaşlara çiğ köfte ikramında bulundu.


Genel merkezi İstanbul'da bulunan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in sahibi olduğu Tatlıses Çiğ köfte tarafından, Gazi Caddesi Pir Baba çamlığı önünde mobil araçla vatandaşlara ücretsiz çiğköfte dağıtıldı.


Çiğ köfte dağıtımına Tatlıses Çiğköfte Bölge Müdürü Serhat Eldeş, Araştırma, Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Oğuz Kısa, Tatlıses Çorum Şubesi Sahibi Vahit Arslan, personel ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Tatlıses istedi, 1 ton çiğ köfte dağıtıldı


ABD'de tedavisi devam eden ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in talimatı doğrultusunda, il ve ilçelerde bulunan şubelere destek amacıyla 'Tatlıses Çiğköfte Kamyonu' ile vatandaşlara ücretsiz çiğköfte dağıtılıyor. Çorum'da iki şubenin sahibi olan Vahit Arslan, Mimar Sinan Mahallesi ve Buharaevler Mahallesi'ne açtığı iki yeni şube ile, Tatlıses Çiğ köfte'nin Çorum'da şube sayısı toplam dört oldu.


Türkiye genelinde 200'ün üzerinde şubelerinin bulunduğunu belirten Tatlıses Çiğ köfte Bölge Müdürü Serhat Eldeş, "İbrahim Tatlıses’in bilgisi dahilinde şubelerimize destek amaçlı vatandaşlarımıza ücretsiz çiğ köfte ikram ediyoruz. 12 gündür yollardayız. Yarın Çankırı'daki hemşehrilerimize çiğköfte ikramında bulunacağız." dedi.


Çiğ köfteden tatmak isteyenler mobil araç önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 1 ton Çiğ köfte kısa sürede tüketildi.



Son Güncelleme: 24.04.2015 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
A.Ş. 2015-04-25 06:04:48

Allah İbrahim Tatlıses'e şifa versin.Çiğ köfte şubelerimize teşekkürler.

banner165