TEB'den Belediye ve TSO’ya ziyaret

Türk Ekonomi Bankası (TEB) KOBİ Akademi'nin 17 Ekim Cuma günü Çorum’da düzenleyeceği eğitim programı için...

14 Ekim 2014 Salı 17:25
 TEB'den Belediye ve TSO’ya ziyaret


Türk Ekonomi Bankası (TEB) KOBİ Akademi'nin 17 Ekim Cuma günü Çorum’da düzenleyeceği eğitim programı için şehrimize gelen Eski Rekabet Kurumu Başkanı ve TEB KOBİ Danışmanı Prof. Dr. Tamer Müftüoğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti. KOBİ Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Sameddin Yılmaz ve Türk Ekonomi Bankası Çorum Şube Müdürü Seval Zihar’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Prof. Dr. Tamer Müftüoğlu, Çorum’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Müftüoğlu,17 Ekim 2014 Cuma günü saat 09.00'da Anitta Otel'de gerçekleşecek olan TEB KOBİ Akademi'nin eğitim programına Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü davet etti. 


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Prof. Dr. Tamer Müftüoğlu’nun ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Gelişimin ve değişimin en temel kuralı eğitimdir. Çorum’da böylesine güzel bir etkinliğin yapılacak olması şehrimizde faaliyette bulunan KOBİ'ler için de önemli bir fırsattır.” dedi.


TEB’den TSO’ya ziyaret





Türk Ekonomi Bankası (TEB), daha önce 46 ilde düzenlediği TEB KOBİ Akademi Programı’nı Çorum’da da organize etmekte. 17 Ekim 2014 Cuma günü Anitta Otel’de gerçekleştirilecek olan etkinlikte Çorum iş dünyası ile finans uzmanları bir araya gelerek, ilimizin ekonomisini masaya yatıracaklar.


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde etkinlik hakkında bilgiler veren İşletme Yönetimi Uzmanı Tamer Müftüoğlu, bugüne kadar 46 ilde gerçekleştirdikleri TEB KOBİ Akademi projesi kapsamında 87 etkinlik gerçekleştirdiklerini ve 22 bin 500 kişiye ulaştıklarını söyledi. 


TEB KOBİ Akademi projesi içerisinde KOBİ’lerin gelişimlerini desteklemek amacıyla çeşitli eğitimler düzenlediklerini belirten Tamer Müftüoğlu, Çorum iş dünyasını etkinliğe davet etti.


Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, TEB KOBİ Akademi programının; KOBİ Başkenti Çorum’da hayata geçirilmesinin son derece önemli olduğunu söyledi. İki bölümden oluşan etkinliğin özellikle öğleden sonraki bölümünde gerçekleştirilecek olan atölye çalışmalarının iş insanlarına çok ciddi katkılar sağlayacağına inandığını dile getiren Başaranhıncal, “İş insanlarımız, belli bir bütçe ayırarak sahip olabilecekleri eğitimleri TEB’in KOBİ Akademi programı ile ücretsiz ve alanında uzman kişilerden alabilecekler. Çorum iş dünyamızın bu fırsatı iyi değerlendireceğini düşünüyorum” dedi. Başaranhıncal, Çorum iş dünyasına böyle bir fırsat tanımalarından dolayı TEB yöneticilerine teşekkür etti.


17 Ekim Cuma günü Anitta Otel’de 09.00-17.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan TEB KOBİ Akademi’nin öğleden önceki bölümünde açış konuşmalarının ardından ‘Değişen dünyada güçlü olmak’ konusu işlenecek. Öğleden önceki bölümde ayrıca, İşletme Yönetimi Uzmanı Tamer Müftüoğlu, ‘Global Ekonomi ve KOBİ’ler’ konusunda açıklamalarda bulunacak.


Etkinliğin öğleden sonraki bölümünde ise alanında uzman kişilerce yönetilecek olan atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. Girişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Uzmanı Adnan Şahsüvar tarafından yürütülecek olan birinci atölye çalışmasında ‘Bugünün başarılı KOBİ’si geleceği nasıl yönetecek’ ve ‘KOBİ’lerde stratejik yönetim’ başlıkları ele alınacak.


Girişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Uzmanı Mehmet Sanlı tarafından yürütülecek olan ikinci atölye çalışmasında ise ‘İşletmeniz gelişim haritasının neresinde?’ ve ‘KOBİ’lerde büyüme senaryoları’ başlıkları ele alınacak.


TEB KOBİ Bankacılığı Grubu Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz’un da katılımıyla gerçekleştirilecek olan toplantıya TSO’nun üyeleri davet edildi.




Son Güncelleme: 14.10.2014 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165