'Tek çare idam'

Şehitlerin yürek yakan adli tıp raporu sonrası okurlar idam taleplerini yükseltti

06 Ağustos 2017 Pazar 10:35
'Tek çare idam'

15 Temmuz darbe girişiminde eski adıyla 
Boğaziçi Köprüsü’nde askerler tarafından katledilen 34 kişinin Adli Tıp raporları acı tabloyu detaylarıyla ortaya koyarken, haber sonrası tepkilerini yaygın basında yazıya döken okurlar, tek çarenin idam olduğu görüşünde hemfikir.

Haber7’de ‘Baba oğulu sırtlarından vurmuşlar, 83 kişi ateş etti’ başlıklı haberde, hemşehrimiz Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’la birlikte eski adıyla Boğaziçi Köprüsü’nde darbeci askerlerce şehit edilen vatandaşlarla ilgili habere gelen okur yorumlarında ‘tek çare idam’ denildi.


İşte o okur yorumlarından bazıları:

H.B.V 
Tekrar söylüyorum İDAM(Geriye dönük) olmadan bu hainler temizlenmez!..yine 15 Temmuz gibi saldırırlar yine Gezi diye sokaklara dökülürler,Yine Adalet diye yürürler!. Tek çare İDAM iDAM iDAM.

Melih 8

Rabbim rahmet eylesin

vatan sevdalisi 

ömür kısa ölüm gerçek, hepimiz öleceğiz. ne mutlu şehitlik mertebesinde ölebilenlere.

seyyah 

Allah(C.C.) Rahmet eylesin mekanlari cennet olsun inşallah..

Serpil 

Hangi düşman ordusuyla savaşıyordunuz sizleri Allah bildiği gibi yapsın. Bunları içerde besleyip idamı getirmeyen kim varsa hakkımız helal olmasın bütün şehitlerimizin vebali onların olsun...

ME~T~İN
İdam gelse bile bu alacakları asamıyoruz neymiş geriye dönük uygulanamazmış yasa.Malasef çok sinir bozucu ama elden gelir birşey de yok sanırım








Son Güncelleme: 06.08.2017 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.