Temizlik işçilerine kıyafet

Sungurlu Belediyesi'nde çalışan temizlik işçilerine, soğuktan koruyan kışlık kıyafetleri dağıtıldı.

27 Ocak 2015 Salı 14:52
 Temizlik işçilerine kıyafet


Sungurlu Belediyesi'nde çalışan temizlik işçilerine, soğuktan koruyan kışlık kıyafetleri dağıtıldı. 

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner yaptığı açıklamada, Sungurlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı olarak görev yapan temizlik işçilerinin kışın soğuk, çamur, karlı ve yağmurlu havalarda görevlerini başarıyla yaptığını söyledi. 

Kışlık kıyafet alarak çalışanlarını soğuktan koruduğunu ifade eden Şahiner, "Kıyafetler, uzun kollu, parlayan ve kalındır. Onlar, çevremizin temiz tutulması için çalışıyor. Sungurlumuzun temizliğini bu insanlara borçluyuz" dedi.

Amacımız halkımıza en iyi şekilde hizmet vermektir diyen Başkan Şahiner, "Halktan alacağımız destekle en iyi hizmeti yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

Sungurlu Belediyesi Temizlik işçilerinden bir gurup Başkan Şahiner’i makamında ziyaret ederek tüm temizlik işçileri adına yeni verilen kışlık kıyafetlerden dolayı teşekkür ettiler.





İHA

Son Güncelleme: 27.01.2015 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165