Terminal bayrama hazır

Yaklaşan Kurban Bayramı münasebeti ile terminalde bayram hazırlıkları tamamlandı.

01 Ekim 2014 Çarşamba 18:09
 Terminal bayrama hazır


Yaklaşan Kurban Bayramı münasebeti ile terminalde bayram hazırlıkları tamamlandı. Kurban Bayramı'nı Çorum dışında geçirmek isteyenler için otobüs seferlerine yoğunluğa göre ek seferler de ilave edildi.


Çorum Otobüsçüler ve Acenteleri Dayanışma Derneği Başkanı Murat Köylüoğulları, Kurban Bayramı'nda bayram tatilini Çorum dışında geçirmek isteyen vatandaşlar için terminalde gerekli tedbirlerin alındığını belirterek, Çorum halkının rahat ve güvenli yolculuk yapabilmesi için tüm firmaların hazırlığını tamamladığını ifade etti.


Vatandaşların terminale gitmeden internet üzerinden biletlerini alabileceklerini de vurgulayarak, internet üzerinden tüm otobüs firmalarının seferlerinin ve koltuk numaralarının görülebildiğini de belirten Köylüoğulları, "Kurban Bayramı'nda Çorum halkının şehir dışına yapacakları seyahatler için terminalde bulunan tüm firmalarımız hazırlıklarını tamamladı. Otobüs seferlerimize yoğunluk olabileceği düşünülerek ek seferler ilave edildi. Yolcularımızın rahat ve güvenli seyahat etmeleri için tüm tedbirler alındı. Ayrıca vatandaşlarımız için en büyük kolaylık da artık internet üzerinden bilet alabilmelerinin sağlanması olmuştur. Çorum halkı internetten otobüs seferleri ve koltuk numaralarına rahatlıkla ulaşabilirler. Çorum halkına rahat ve güvenli yolculuklar diliyoruz. Şimdiden tüm Çorum halkının Kurban Bayramı'nı kutluyoruz" diye konuştu. 





Son Güncelleme: 02.10.2014 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165