'Terör hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır'

(ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, terör eylemlerinin kaynağı ve amacı ne olursa olsun amaçlarına ulaşamayacağını söyledi.

18 Şubat 2016 Perşembe 17:28
'Terör hiçbir zaman  amacına ulaşamayacaktır'


Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, terör eylemlerinin kaynağı ve amacı ne olursa olsun amaçlarına ulaşamayacağını söyledi.


Kılıç, Ankara ve Diyarbakır’da Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik terör saldırılarını kınadı. Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, “Terör saldırısını gerçekleştirenler ve onları destekleyenler dün olduğu gibi bugün de amacına ulaşamayacaklar” dedi.


Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin terörizme karşı mücadeleden hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğine dikkat çeken Kılıç, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti tüm terör örgütleriyle mücadelesini kararlılıkla sürdüreceği gibi, Türk halkı da birlik ve beraberliğini koruyarak terörün karanlık yüzüne prim vermeyecektir” diye konuştu.


Yalçın Kılıç, hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlara acil şifa dilediğini belirterek, “Dün Ankara, bugün Diyarbakır’da ve önceki günlerde tüm Türkiye'de yaşanan saldırılarda hayatlarını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet personeliyle vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.



Son Güncelleme: 18.02.2016 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.