‘Terör tarihe karışacak’

Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, İstanbul Vodafone Arena yakınlarında Beşiktaş-Bursaspor maçının sona erdiği dakikalarda meydana gelen bombalı saldırıların herkesi derinden üzdüğünü vurguladı.

12 Aralık 2016 Pazartesi 09:03
 ‘Terör tarihe karışacak’

Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Ahmet Hattab İmal,
İstanbul Vodafone Arena yakınlarında Beşiktaş-Bursaspor maçının sona erdiği dakikalarda meydana gelen bombalı saldırıların herkesi derinden üzdüğünü vurguladı.


Kan ve gözyaşından beslenen terörün bu defa hain ve aşağılık yüzünü İstanbul’da gösterdiğini ve iki farklı bombalı saldırı düzenlediğini dile getiren İmal “Yapılan resmi açıklamalara göre futbol müsabakası sebebiyle görevde bulunan polislerimizi hedef alan kahpe saldırıda 7’si sivil ve 31’i polis olmak üzere 38 vatandaşımız şehit olmuş, 150’yi aşkın vatan evladımız da yaralanmıştır. Türk Milleti birlik ve beraberlik şuuruyla bu günleri atlatacak, terör bu topraklarda bir daha anılmamak üzere tarihe karışacaktır.” dedi. İmal’ın açıklaması şöyle:


“Yine ana-babalar evlatlarını, çocuklar babalarını, gelinler erlerini ve milletimiz onlarca kahramanını kaybetmiştir. Binbir emekle büyütülen umutlar yitirilmiş, evlerin direkleri hain bir saldırı ile çökmüş ve yüreğimiz dağlanmıştır. Bu kafirliği  milletimize reva görenler başta olmak üzere tüm terörün kökünün kazınması bir zarurettir.

Kahraman güvenlik güçlerimizi ve Aziz Milletimizi her fırsatta hedef alan, bu soysuz köpeklerin tamamı Türk Milleti’ne hesap vermelidir. Bu canilerin yaptıklarının yanlarına kâr kalmaması ve vicdanların bir nebze rahatlaması için terörün her çeşidi için idam cezası ivedilikle getirilmelidir. Şerefsizce kanımızı emmeye çalışanlar, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan kansızlar, teker teker darağacında sallandırılmalıdır. Akıl almaz bir nefret ile ve kılıktan kılığa girerek, milletimize ihanet eden köpeklerin aldıkları her nefes milli menfaatimize tehdittir. Türk Milliyetçileri böyle bir kararlılığın her platformda savunucusu ve destekçisidir.


Bu vesileyle hain patlama sonucu şehit düşenlere rahmet diliyor, yaralılarımıza acil şifalar vermesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Ülkü Ocakları, Vatanımızın bekası için canları bahasına fedakarca görev yapan asker, polis ve tüm güvenlik güçlerimizin yanındadır. Başta şehit ailelerimiz olmak üzere Büyük Türk Milleti’ne sabır ve başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Türk Milleti birlik ve beraberlik şuuruyla bu günleri atlatacak, terör bu topraklarda bir daha anılmamak üzere tarihe karışacaktır.”

Son Güncelleme: 12.12.2016 09:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165