'Teröre Türkiye’yi dar edeceğiz'

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, terör örgütlerine Türkiye’yi dar edeceklerini söyledi.

28 Şubat 2017 Salı 17:26
'Teröre Türkiye’yi dar edeceğiz'

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, terör örgütlerine Türkiye’yi dar edeceklerini söyledi. 

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Karadağ, dernek Başkanı Muharrem Gül ve gazilerle görüşerek sohbet etti.

Gazileri önemsediklerini ve kendileri için ayrı bir yerleri olduğunu dile getiren Karadağ, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bu ülkede rahatça yaşıyoruz. Onların sayesinde huzurlu bir şekilde yatağımızda rahatça uyuyoruz. Hem şehitlerimizin hem gazilerimizin bizim için ayrı bir önemi var. Bu vatan için, al bayrağımız için kimisi kolunu, kimisi bacağını kaybediyor. Neden devletin bekası ve huzuru için. Gazilerimizin ricası bizim için emirdir. Biz her zaman gazilerimizin, şehit aileleri ve yakınlarının emrindeyiz” dedi.

16 Nisan’da yeni anayasa değişikliği için gerçekleştirilecek olan referandum süreci ile ilgili de açıklamalar da bulunan İl Başkanı Mehmet Karadağ,ülkede istikrarın devamı, terörün son bulması için bu referandumun çok önemli olduğunu dile getirdi.

Terör örgütlerinin hayır kampanyası yürüttüğü bir dönemde referandumdan evet sonucunun çıkmasının çok önemli olduğuna dikkat çeken Karadağ, “15 Temmuz’da hain bir darbe girişimi yaşadık. Milletimizin dik duruşu ile bu hain kalkışma bertaraf edildi. Vatan topraklarımız terör örgütlerinin hedefinde. Ancak bizimde bu hain odaklarla mücadelemiz kararlılıkla sürecek. DAEŞ, PKK, DHKP-C, FETÖ’nün alanları daraldı. Bahar mevsimiyle birlikte bu hain örgütlere Türkiye’yi dar edeceğiz. Türkiye onların yaşam alanı olmayacak” dedi.

Gaziler Derneği Başkanı Muharrem Gül'de, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra devletin bekası için her zaman göreve hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gül, “Bugün biz il başkanımızı ziyaret etmek için randevu isterken o bizi ziyaret etti. Bize gösterdiği bu yakın alaka ve verdiği değerden dolayı gaziler adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

İHA


Son Güncelleme: 28.02.2017 18:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165