‘Terörü Ve Teröre Destek Verenleri Kınıyoruz’

Eğitim Bir Sen Çorum 1 No’lu Şube Yönetimi Ankara'da ve Diyarbakır’da askeri konvoylara yapılan terör saldırılarını kınayarak konu ile ilgili açıklamada bulundular.

18 Şubat 2016 Perşembe 15:48
‘Terörü Ve Teröre Destek Verenleri Kınıyoruz’

Eğitim Bir Sen Çorum 1 No’lu Şube Yönetimi Ankara'da ve Diyarbakır’da askeri konvoylara yapılan terör saldırılarını kınayarak konu ile ilgili açıklamada bulundular.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Ülkemize, milletimize, güvenlik görevlilerimize ve geleceğimize yönelen bu canice saldırıları lanetliyor, terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz. Bu alçak terör örgütlerine karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz.

Terör karanlık ve kanlı yüzünü bir  kez daha  gösterdi. Türkiye'mizin birliğine, huzuruna ve bütünlüğüne karşı yapılan terör saldırılarını kınıyor ve lanetliyoruz. Bu saldırılarda hayatını kaybeden güvenlik görevlilerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Teröristlerin bu insanlık dışı saldırıdaki amacı, Türkiye'de kaos ve huzursuzluk ortamı oluşturmaktır. Ülkemizin ekonomik, toplumsal, sosyal, kültürel ve siyasal yapısını sarsmak için yapılmış olan hain saldırıları lanetliyor, Türkiye'nin, vatandaşlarını savunma görevini ve insanlık ailesine karşı sorumluluğunu yerine getirerek ortaya koyduğu teröre karşı kararlı mücadeleyi destekliyoruz. Milletimiz, kendi varlığına yönelen her tehdidi, birliği ve beraberliğini kalkan yaparak bertaraf etmeyi bilmiştir, bugün de üzerine düşeni yapacaktır. Hiçbir milliyet ve köken ayırt etmeyen terör eylemlerine verilecek en güzel yanıt, milletimizin tek yürek olmasıdır.. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve arkasındaki karanlık odakların tuzağına düşmemektir. Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Eğitim Bir Sen olarak terörü hangi adresten gelirse gelsin, reddediyor ve kınıyoruz.”

Son Güncelleme: 18.02.2016 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165