Teşkilat eğitimleri başladı

Eğitim-Bir-Sen Çorum 1 No’lu Şube İşyeri Temsilcilerine yönelik eğitim çalışmalarına başladı.

17 Aralık 2016 Cumartesi 16:36
Teşkilat eğitimleri başladı


Eğitim-Bir-Sen Çorum 1 No’lu Şube İşyeri Temsilcilerine yönelik eğitim çalışmalarına başladı.


Eğitim-Bir-Sen Çorum 1 No'lu Şube Başkanı Tahir Eşkil , sendikamızın eğitime, bilgiye ve kaliteli insana yatırım yapmasının önemli olduğunu söyledi.


Eşkil, "Geçtiğimiz haftalarda Eğitim-Bir-Sen genel merkezi tarafından işyeri temsilciliği formatör eğitimleri yapılmıştı. Şubelerde İşyeri Temsilcilerine eğitim vermek üzere formatör sertifikası alan sendika yöneticilerimiz bugün Osmancık'ta eğitim faaliyetlerine başlayarak 18 Aralık Sungurlu ilçemizdeki işyeri temsilcilerimize, 24 Aralık'ta İskilip ilçemizde ve 25 Aralık günü de Çorum'daki işyeri temsilcilerimize eğitim verecekler” diye konuştu.


Daha sonra işyeri temsilciler eğitimine geçildi. Sendikal Temsil ve Algı Yönetimi eğitimini Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Başkanı Kazım Sekili,  Teşkilat Kültürü eğitimini Uğurludağ İlçe Başkanı Alpay Can  ve Kazanımlar eğitimini Bayat İlçe Başkanı Fatih Nigar verdi.


Eğitimin akabinde işyeri temsilcileri eğitimine katılanlara katılım belgesi verildi.


Son Güncelleme: 17.12.2016 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
corum 2016-12-17 18:50:14

tu sizin egitimunize memleket yanıyor siz yalan yanlış algı üretmeye çalışıyorsunuz akil adamları urettiginiz gibi yazıklar olsun size liyakat siz hukuksuz adaletsiz işlerle kamuya adam doldurdunuz