THK’da görev değişimi

Türk Hava Kurumu (THK) Osmancık Şube Başkanlığı olağan kongresi yapıldı.

15 Nisan 2014 Salı 10:11
 THK’da görev değişimi


Türk Hava Kurumu (THK) Osmancık Şube Başkanlığı olağan kongresi yapıldı. Osmancık THK Şube Binası'nda gerçekleştirilen toplantıda Murat Kaya başkan seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede divanın oluşturulmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Faaliyet Raporu, çalışma ve denetim kurulu raporları okunarak oy birliğiyle ibra edildi. Osmancık THK Şube Binası'nda gerçekleştirilen toplantıda Murat Kaya başkan olarak belirlendi.

Tek liste ile gidilen seçimde Murat Kaya, Osmancık Türk Hava Kurumu Şube Başkanlığı'na seçilirken yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Hasan Aksoy, Selami Namalır, Ali İbiş, Mustafa Kelleci. Şube Denetleme Kurulu üyeliklerine Servet Köroğlu, Hüseyin Yıldırım, Metin Yılmaz getirildi.







Son Güncelleme: 15.04.2014 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165