THM Korosu çalışmalara başlıyor

Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu yeni dönem çalışmalarına başlıyor.

03 Ekim 2016 Pazartesi 17:12
THM Korosu çalışmalara başlıyor

Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu yeni dönem çalışmalarına başlıyor.

4 Ekim 2016 Salı Günü Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda başlayacak olan koro çalışmaları her salı 18.30-21.30 saatleri arasında devam edecek.

Şef Kazım Mercan yönetiminde 2017 yılının Mayıs ayı içerisinde verecekleri konser için çalışmalarına başlayan THM Korosuna müziğe ilgi duyan her yaştan müzikseverin katılabileceğini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Türk Halk Müziği, adından da anlaşılabileceği üzere bizim sosyal, kültürel ve tarihi unsurlarımızın müziğe yansımış halini barındırıyor. Bu yüzden müziğe ilgi duyan her kesimden vatandaşımızı koro çalışmalarına katılmaya davet ediyorum. Koromuza da yeni dönem çalışmalarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

Son Güncelleme: 03.10.2016 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.