Ticaret Borsası’ndan İftar Yemeği

Çorum Ticaret Borsası tarafından borsa camiasına iftar yemeği verildi.

29 Haziran 2016 Çarşamba 15:07
 Ticaret Borsası’ndan İftar Yemeği

Çorum Ticaret Borsası tarafından borsa camiasına iftar yemeği verildi. 

Anitta Otel’de verilen yemeğe İl gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Boyraz, MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Ahmed Köksal, Borsa camiası birlik başkanları, yönetim kurulu ve meclis üyelerinin yanı sıra borsa çalışanları katıldı.

Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Ramazan ayında yardımlaşmanın en üst seviyeye ulaştığı bir ay olduğunu belirterek, Ramazan ayının ülke ve insanlık adına hayırlara vesile olmasını temenni etti. Ticaret Borsası’nın büyük bir aile olduğunu dile getiren Bektaş, amaçlarının Çorumlu tüccar, sanayici ve çiftçilere en kalite hizmeti sunmak olduğunu ifade ederek, bunun için durmadan çalıştıklarını belirtti.

Devraldıkları hizmet bayrağını en ileri noktaya taşımanın gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Bektaş, “Ticaret Borsası olarak tüm paydaşlarımızla uyumlu bir çalışma yürütüyoruz. Çorum ortak paydasında buluşup bu şehirde tarım ve hayvancılığın bir adım daha ileri nasıl götürürüz bunun için kafa yoruyoruz. Birlik başkanlarımız burada. Biz hep birlikte borsayız. Her alanda bize destek oluyorlar. Borsamıza katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Çorum’un çok güzel bir borsa kompleksine sahip olduğunu vurgulayan Bektaş, borsanın sadece Çorum’a değil bölgeye hitap ettiğini dile getirdi. Başkan Külcü’nün belediye tarafından düzenlenen vefa iftarında yeni hayvan pazarı ile ilgili açıklamalarda bulunduğunu hatırlatan Bektaş, “Yüce Allah oranın kuruluşunu inşallah bize nasip eder. Bu kent için taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Biz bir ve beraber olduğumuzda yüce Allah’ta rahmetini bizden esirgemeyecektir. Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır. Bu akşam bu davetimizi kırmayıp buraya gelen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İHA


Son Güncelleme: 29.06.2016 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.