Tırlar çarpıştı: 2 yaralı

Çorum'un Osmancık ilçesinde iki tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

07 Mart 2017 Salı 22:04
Tırlar çarpıştı: 2 yaralı

Çorum'un Osmancık ilçesinde iki tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. 



Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Samsun istikametine giden Hüseyin Tuna yönetimindeki 76 AJ 320 plakalı inşaat boyası taşıyan tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kınalıtaş kavşağında karşı şeride geçerek, Amasya'dan İstanbul istikametine giden Dursun Vanlı yönetimindeki 05 FA 066 plakalı mutfak aspiratörü yüklü tıra çarptı. Kazada sürücüler yaralanırken, tırların yan yatması nedeniyle yol yaklaşık 3 saat trafiğe kapandı, yaklaşık 5 kilometre araç kuyruğu oluştu.



Yaralılar olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yaralılara Osmancık Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiler.



Kaza yerinde her iki araçta çekici ile yoldan kaldırılırken, yola sızan mazot ve dökülen boya Karayolları ekipleri tarafından temizlenmesiyle yol kontrollü olarak trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.



İHA


Son Güncelleme: 07.03.2017 22:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.