Trafik denetimleri sıklaştırıldı

İl Emniyet Müdürlüğü, mobil denetim araçları (radar) ve KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) destekli kameralar ile Kırmızı Işık ve diğer trafik ihlallerine yönelik denetimlere başladı.

10 Ocak 2017 Salı 19:25
Trafik denetimleri sıklaştırıldı

İl Emniyet Müdürlüğü, mobil denetim araçları (radar) ve KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) destekli kameralar ile Kırmızı Işık ve diğer trafik ihlallerine yönelik denetimlere başladı.

Emniyet Müdürlüğü, “Çevre yolu üzerindeki Binenler, Buhara evler, İskilip, Toptancılar Sitesi, Burunçiftlik, Yaydığın, Organize Sanayi Kavşakları ile şehir merkezinde bulunan ana caddeler üzerindeki Fen Lisesi, Tuzcular, Abide Meydanı, Türk Telekom, Rüstem Eren Parkı, Küçük Sanayii, İpek Taksi, Emniyet Lokali, Valilik, Stadyum, Garanti, Hıdırlık, Akşemseddin Camii, Murat Petrol, Çiftlik Caddesi, İkbal ve Özel Hastane Işıklı Kavşaklarında araç sürücülerine yönelik her gün değişik zaman dilimlerinde KGYS kameraları veya Mobil denetim araçları yardımı ile İl Emniyet Müdürlüğü trafik birimlerince kırmızı ışık ihlali ve trafik işaret-levha ihlaline yönelik denetimler yapılmaktadır.

Meydana gelen ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı tüm trafik kazalarının önlenebilmesi ya da asgari seviyeye düşürülebilmesi, azami trafik güvenliğinin sağlanabilmesi amacıyla ilimiz merkezinde sinyalizasyon sistemi faal olarak çalışan ışıklı kavşaklarda Mobil denetim araçları (radar) ve KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) destekli kameralar ile Kırmızı Işık ve diğer trafik ihlallerine yönelik denetimlere başlandı. Denetimlerde vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için yukarıda belirtilen hususlara azami özen göstermeleri gerekmektedir. Trafik kurallarına uyan, trafik düzeninin sağlanmasına ilgi ve destek sağlayan siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

                                                                                 

 

Son Güncelleme: 10.01.2017 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.