Trio’dan fotoğraf sergisi teşekkürü

Geçtiğimiz haftalarda “Trio Yollarda” adını verdikleri fotoğraf sergisi ile Çorumlu sanatseverlerin karşısına çıkan Trio ekibi, açtıkları sergiye yoğun ilgi gösteren Çorum halkına teşekkür etti.

02 Mart 2017 Perşembe 19:21
 Trio’dan fotoğraf sergisi teşekkürü


Geçtiğimiz haftalarda “Trio Yollarda” adını verdikleri fotoğraf sergisi ile Çorumlu sanatseverlerin karşısına çıkan Trio ekibi, açtıkları sergiye yoğun ilgi gösteren Çorum halkına teşekkür etti.


Gökhan Yürürer, Levent Öztekin ve Semih Çelik’ten oluşan Trio ekibi adına basın açıklaması yapan Gökhan Yürürer; “Trio Yollarda adlı fotoğraf sergimiz umduğumuzdan çok daha fazla ilgi gördü. Bu durumdan Trio ekibi olarak çok mutlu olduk” dedi.


10 yıllık birikimlerinin ürünü olan fotoğrafları “kendinize zaman ayrın, kendiniz için bir şeyler yapın “ şiarı ile sergilediklerini söyleyen Gökhan Yürürer, Çorum Belediyesi Sanat Galerisi ve Müzesi’nde açtıkları serginin, açıldığı günden itibaren fotoğraf severlerin ilgi odağı olduğunu belirtti.


Özellikle farkındalık yaratma konusunda çok olumlu tepki ve geri bildirimler aldığını söyleyen Yürürer, “www.trioyollarda.com adlı kurumsal web adresimiz ve sosyal medya üzerinden bizlere ulaşan, tanıdığımız tanımadığımız, çok sayıda kişi “kendimize zaman ayırmalıyız, bize bunu hatırlattınız” diyerek teşekkür etti. Bu da Trio ekibi olarak bizlere, serginin hedefine ulaştığı yönünde mutluluk verirken, sonraki muhtemel sergiler için de büyük motivasyon oldu” dedi.


Serginin açılmasında emeği geçenlere de teşekkür eden Yürürer, “Başta ailelerimize teşekkür etmek istiyorum. Hem seyahatlerimiz sırasında hem de serginin yoğun hazırlık sürecinde verdikleri destek için. Serginin hazırlanmasında büyük emeği olan Birmedya ailesine, Artovy Tasarım, Foto Aydın, K-inovasyon ve Çorum Belediyesi Sanat Galerisi ve Müzesi çalışanlarına ve sergimizi kamuoyu ile paylaşmamızda emeği geçen basın çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.


Son Güncelleme: 02.03.2017 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.