TSO Ahlatcı’ya plaket verdi

Milli Piyango özelleştirme ihalesine katılan işadamı Ahmet Ahlatcı, TSO’dan plaket aldı.

16 Temmuz 2014 Çarşamba 15:48
 TSO Ahlatcı’ya plaket verdi


Milli Piyango özelleştirme ihalesine katılan işadamı Ahmet Ahlatcı, TSO’dan plaket aldı.


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş, Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Başkan Yardımcısı Fikret Tepençelik dün İş Adamı Ahmet Ahlatçı’yı ofisinde ziyaret ederek, Çorum’a sağladığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.


İşadamı Ahmet Ahlatçı da, ihale sürecinde kendi firmasının isminden çok Çorum’un adını ön plana çıkartmaya gayret ettiğini söyledi. Ahlatçı, Ticaret ve Sanayi Odası’nın ince bir düşünce ile kendisine plaket verdiğini belirterek, “Bugüne kadar almış olduğum en anlamlı plaket bu oldu” dedi. Ahlatçı, ziyaretlerinden dolayı TSO Yöneticilerine teşekkür etti.


TSO’dan yapılan açıklamada, Çorumlu işadamı Ahmet Ahlatcı’nın  ERG grup ile birlikte piyango ihalesine katılmasının bir anda Türkiye’nin gündemi olduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi;


“Ulusal bazda yayın yapan bazı basın-yayın kuruluşlarının ‘sürpriz talip’ diye nitelendirdiği Ahlatcı Grup, açık artırmada mücadelesini son raddeye kadar sürdürmüştür.


ERG-Ahlatçı Ortak Girişim Grubu Milli Piyango dahil şans oyunlarını içeren özelleştirme ihalesini kazanamasa da, böyle bir girişime talip olması, ulusal finans çevrelerinin dikkatini Çorum’a çekmeyi başarmıştır. İlimizin isminin son yıllarda en fazla duyulmasına vesile olan bu girişimcilik hamlesi, ilimizin sermaye yapısının ne denli güçlü olduğunu ilgili çevrelere göstermek adına büyük önem taşımaktadır. Dolayısıyla değerli İşadamımız Ahmet Ahlatcı’nın bu girişimi, her türlü övgü ve takdirin üzerindedir.


Milli Piyango ihalesinin ardından bankaların genel merkezlerinin, ulusal finans şirketlerinin ve ulusal iş camiasının Çorum ilimize bakışı müspet anlamda değişeceği öngörülmektedir.”





Son Güncelleme: 16.07.2014 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet duran 2014-07-16 18:29:50

Kesinlikle takdire layik...ki 2000 e yakun kisiye istihdam saglamasi da cok iyi...keske boyle kisilerimiz corumda cogalsa...

Avatar
Ali dedikya 2014-07-16 23:04:32

Trajikomik
Reklamın kötüsü olmaz
Paranın imanı olmaz
Para ayıp örter
BRAVO

Avatar
Serdar Öz 2014-07-17 10:03:20

sayın ahlatçı o kadar paran var çorumda hayra yaptırdığın tek bir eserin yok türkiye de tek olsan ne yazar.

banner165