TSO geleneği sürdürdü

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik gerçekleştirdikleri eğitim...

22 Kasım 2014 Cumartesi 15:25
 TSO geleneği sürdürdü


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik gerçekleştirdikleri eğitim yardımlarına bu yıl da devam ederek, il merkezinde 1.225 ilk ve ortaokul öğrencisine kaban yardımı yaptı.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkıları, Oda Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile bazı işadamlarının katkılarıyla oluşturulan bütçe ile temin edilen 1.225 kaban, geçtiğimiz perşembe günü Odamız Fuar Kompleksi’nde Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törenle, okul yetkililerine teslim edildi.


Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılan ayni yardımlardan dolayı, emeği ve katkısı bulunanlara teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, yaptığı açıklamada, “Ticaret ve Sanayi Odamız geçen yıl öğrencilere bot yardımı yapmıştır. Yardımlar bu sene kaban şeklinde gerçekleştirilmektedir. Bu tür yardımların bundan sonraki yıllarda da devam etmesini temenni ediyorum. Bu tür yardımlar, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının giderilmesinin yanı sıra yardımlaşma duygusunun pekişmesine de vesile olmaktadır. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızın şahsında bütün yönetim kurulu üyelerini ve emeği geçenleri kutluyor, teşekkür ediyorum” dedi.


TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Ticaret ve Sanayi Odası’nın imkânlar dâhilinde her yıl belli adet ve miktarlarda ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunduğunu söyledi. Başaranhıncal, eğitim yardımlarının TSO için bir gelenek haline dönüştüğünü ve bundan sonraki yıllarda da devam edeceğini vurguladı.




Son Güncelleme: 22.11.2014 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.