TSO, TOBB Delegeleri genel kurula katıldı

23-24 Mayıs 2017 tarihleri arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB), 73. Mali Genel Kurulu, Ankara’da gerçekleştirildi.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 15:18
TSO, TOBB Delegeleri genel kurula katıldı

23-24 Mayıs 2017 tarihleri arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB), 73.  Mali Genel Kurulu, Ankara’da gerçekleştirildi.


TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Spor Salonu’nda düzenlenen 73. TOBB Mali Genel Kurulu’na,  Çorum Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Delegeleri katıldı.


23 Mayıs 2017 tarihinde başlayan genel kurul programı kapsamında ilk olarak TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde delegelerin katılımı ile Anıtkabir ziyaret edildi.


24 Mayıs 2017 tarihinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Spor Salonu’nda Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Üst Kurul Delegesi Çetin Başaranhıncal ile Odamız Üst Kurul Delegeleri Muharrem Sarıaslan, Halil Erkan, Şükrü Türkoğlu, Ertuğrul Demiran, Aytaç Baba’nın yanı sıra Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Akel ile Alaca Ticaret ve Sanayi Oda Yönetim Kurulu Başkanı Günser Şirin ve delegelerinin de katıldığı 73.  Mali Genel Kurul Toplantısı yapıldı.


Son Güncelleme: 24.05.2017 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.