TSO’da proje eğitimi

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ‘OKA ve TUBİTAK Projeleri İçin Proje Eğitimi’...

27 Mart 2015 Cuma 16:15
 TSO’da proje eğitimi


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ‘OKA ve TUBİTAK Projeleri İçin Proje Eğitimi’ konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.


TSO Meclis Salonu’nda Hitit Üniversitesi ÇMYO Okutmanı Mehmet Aydınkal’ın konuşmacı olarak katıldığı bilgilendirme toplantısına firma temsilcileri katıldı.


İşletme sahibi ve sanayicilerin Ar-Ge çalışmalarını teşvik etmek ve Avrupa Birliği projelerinden faydalanmaları amacıyla Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın açtığı Ar-Ge ve İnovasyon’da Hibe programlarının, işletmelerin ve sanayinin gelişmesine büyük destek sağladığı, TUBİTAK kanalı aracılığı ile verilen HİBE desteklerinin, sektörel bazda çeşitli fırsatların da oluşmasına zemin hazırladığı belirtildi.


Toplantıda, işletme sahibi ve sanayicilere, Ar-ge ve İnovasyon’da hibe desteği, Avrupa Birliği Projeleri, mevcut Ar-Ge ve inovatif faaliyetlerin desteklenmesi ve oluşturulması planlanan projelerde eğitimin önemi anlatıldı.




Son Güncelleme: 27.03.2015 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.