TSO’dan uyumlu çalışma temennisi

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı...

21 Ağustos 2014 Perşembe 17:27
 TSO’dan uyumlu çalışma temennisi


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Defterdarlığı görevine atanan Defterdar Ali Sormaz'a tanışma ziyaretinde bulundular.


Karadaş ve Başaranhıncal ziyarette, Oda faaliyetleri ve Çorum ekonomisine ilişkin bilgiler vererek, şehrin kalkınması ve gelişmesi için Defterdarlığın büyük bir özveri ile çalışacağından emin olduklarını söylediler. Ziyarette ayrıca, iki kurum arasında bugüne kadar uyumlu bir çalışma ortamının mevcut olduğunu belirterek, bundan sonra da devam etmesi temennisinde bulundular.


Karadaş ve Başaranhıncal, Defterdarlığın TSO ile iyi ilişkiler içerisinde olacağını ve Çorum’un ekonomik bağlamda kalkınmasında birlikte çalışacaklarını ümit ettiklerini belirterek, Defterdar Ali Sormaz'a yeni görevinde başarılar dilediler.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Defterdar Sormaz da, TSO Meclis Başkanı Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Başaranhıncal'a teşekkür etti.




Son Güncelleme: 21.08.2014 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.