TŞOF Başkanı Çorum’dan geçti

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Fevzi Apaydın...

21 Mayıs 2014 Çarşamba 12:10
 TŞOF Başkanı Çorum’dan geçti


Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Fevzi Apaydın, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nı ziyaret etti.

Haziran ayı içerisinde yapılacak olan federasyon başkanlığı seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın, Samsun ve Tokat ziyaretinin ardından Çorum’a da uğramayı ihmal etmedi.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli ve ilçe oda başkanları tarafından karşılanan Fevzi Apaydın’a Tahsin Şahin tarafından çiçek takdim edildi.

Çorum’a sık sık gelmeye çalıştığını ve Çorum’la hiçbir zaman irtibatını koparmadığını ifade eden Apaydın, Çorumlu dostlarına her zaman kapısının açık olduğunu dile getirdi.

Ziyarette İskilip Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Abdurrahman Uysal, Alaca Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Duran Ongu, Sungurlu Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Hacı Karatekin, Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Bilal Karatağ, Kargı Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Orhan Camcı, Mecitözü Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Halil Piroğlu ve Oda Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getiren Çorumlu Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanları, federasyon başkanlığı seçimi süresince Fevzi Apaydın’a başarılar dilerlerken, ayrıca tam destek verdiler. Ziyaretin ardından dostları ile birlikte Güleryüz Dinlenme Tesisleri’nde akşam yemeği yiyen Apaydın, daha sonra Ankara’ya hareket etti.





Son Güncelleme: 21.05.2014 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.