TŞOF Külcü’ye teşekkür etti

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın...

21 Mayıs 2014 Çarşamba 19:04
 TŞOF Külcü’ye teşekkür etti


Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret etti. 

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın ziyarette, geçtiğimiz günlerde kayınbiraderini kaybeden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye baş sağlığı diledi.

Çorum Belediyesi'nin, taksicilere, minibüsçülere ve kamyonculara yönelik yapmış olduğu çalışmaların takdire şayan olduğunu dile getiren Apaydın, “Yeni yapılan kamyon garajı, modern taksi durakları, S,T,M Plaka yönetmelik uygulamaları ve ulaşım konusunda yapmış olduğunuz yatırımlar ile federasyonumuz, Çorum'u Türkiye'ye örnek olarak göstermektedir. Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'ye yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, yeni döneminde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yeni dönemde de çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, "Yeni Çorum'u imar etmek ve en güzel yerlere taşımak için esnafımızla ve halkımızla, çalışmalarımızı birlikte sürdürüyoruz. Birinci dönemde yaptığımız çalışmalarda insan odaklı sosyal belediyecilikte büyük mesafeler kat ettik. Yeni dönemde hayata geçireceğimiz projelerle Türkiye'ye örnek bir şehir olmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyarette Çorum Taksiciler, Minibüscüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli ile Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin de hazır bulundu.




Son Güncelleme: 21.05.2014 19:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.