Tüketici Hakem Heyetleri’ne eğitim

Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü’nce Çorum, Amasya ve Yozgat il ve...

27 Mayıs 2015 Çarşamba 17:48
 Tüketici Hakem Heyetleri’ne eğitim


Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü’nce Çorum, Amasya ve Yozgat il ve ilçelerindeki tüketici hakem heyetlerine eğitim verilecek.


Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Petek Ece Tiryakioğlu ve Bakanlık uzmanları Seçil Tutkun ile Özden Yavaş’ın konuşmacı olduğu eğitim semineri yarın saat 13.30’da Çorum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası konferans salonunda gerçekleştirilecek. Amasya, Yozgat ve Çorum il ve ilçelerinde faaliyet gösteren tüketici hakem heyeti başkan, üye ve raportörlerine yönelik eğitim seminerinde  "6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve ikincil mevzuatı, tüketici hakem heyetleri arasında uygulama birliği ve son yargı kararlarına ilişkin bilgiler verilerek değerlendirmeler yapılacak.




Son Güncelleme: 27.05.2015 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165