TÜMSİAD, Başhekim Zehir’i kutladı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Çorum Şube yönetimi, Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir'i...

15 Ocak 2015 Perşembe 10:41
 TÜMSİAD, Başhekim Zehir’i kutladı


Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Çorum Şube yönetimi, Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.


TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Tıp Fakültesi Öğr. Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.


Yönetim Kurulu üyelerinden Hüseyin Kısacık, Murat Çingiş, Atalay Özüyağlı ve Civat Çaviş’in hazır bulunduğu ziyarette TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç, Zehir'i tebrik ederek idari görevinde de başarılarının devam edeceğine inandıklarını ifade etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başhekim Zehir de, aldığı desteklerin motivasyonunu daha da artırdığını belirterek, görevini hakkıyla yapmak için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. 




Son Güncelleme: 15.01.2015 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165