TÜMSİAD’a KOSGEB’i anlattı

KOSGEB Çorum İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu, TÜMSİAD Çorum Şubesi’ni ziyaret etti.

17 Ağustos 2014 Pazar 14:08
 TÜMSİAD’a KOSGEB’i anlattı


KOSGEB Çorum İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu,  TÜMSİAD Çorum Şubesi’ni ziyaret etti.


TÜMSİAD`ın kısa zamanda ülke ve dünyadaki yükseliş tirendini yakından takip ettiklerini belirten Dursunoğlu, özellikle KOBİ’lere verilen desteğin küçümsenemiyeceğini, yurt ekonomisine katmadeğer  kazandırıldığını, bundan sonraki çalışmalarda TÜMSİAD’a başarı diledi.


Sivil toplum kuruluşlarının özellikle işadamları örgütleri ve üyelerinin KOSGEB’le olan ilişkilerinin geliştirilmesi,  devletin verdiği  imkanlardan işadamı ve esnafın  faydalandırılması, üyeleri  girişimcilik, üretimde  çeşitliliğin, kalitenin artırılıp var olan ürünün yanına yenilikler kazandırarak, aynı işi veya benzer işi yapan firmaların en az üç-beşinin bir araya gelerek  altıncı bir iş yeri  kurma olgusunun teşvikler kapsamında olduğunu vurgulayan Dursunoğlu, yeni iş kuran, dünya şartlarına uygun, işlerini geliştirmeye çalışan firmalara  devletin  çeşitli destekler   verdiğini hatırlattı. Son on yılda  KOSGEB’in   firmalara verdiği desteğin ciddi boyutlara ulaştığını aktaran Dursunoğlu,  TÜMSİAD üyelerine, iş dünyasına,  esnafa  her türlü katkıyı vermeye ve bütün imkanlarını kullanmaya hazır olduklarını kaydetti.


TÜMSİAD Çorum Şubesi Başkanı Abdurrahman Kılıç ise,  nazik   ziyaretinden dolayı Dursunoğlu’na teşekkür ederek,  devletin ilgili  kurumlarının halkın ve sivil toplumun yanına gelerek  iş dünyasına  el uzatmasının kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.


Kılıç, “ Sayın Dursunoğlu’nun anlattığı yeni bilgiler ve  imkanlar üyelerimizi yakından ilgilendiren konulardır Bizleri memnun etmişlerdir. İş dünyası ve üyelerimiz adına hem tanışma ve kaynaşma olarak olumlu diyaloglar gelişmiştir. Esnaf ve sanatkarın KOBİ’lerin içinde bulunduğu sıkıntılar ve çözüm yolları konuşulmuştur.” dedi.




Son Güncelleme: 17.08.2014 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165