TÜMSİAD’dan Kutlu Doğum mesajı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç...

17 Nisan 2014 Perşembe 18:15
 TÜMSİAD’dan Kutlu Doğum mesajı


Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kılıç mesajında, “Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamber Efendimizin kutlu doğumunu idrak etmenin mutluluk ve sevincini yaşıyoruz. 14 asır evvel dünyayı şereflendiren ve insanlığa Allah'ın (c.c) evrensel mesajını getiren ve yüksek ahlâkıyla tüm insanlığın örnek abidesi olan Peygamberimizi daha iyi anlamak, anlatmak ve O’nun güzel ahlâkı ile anlamak, tüm insanlığın huzuru için en büyük ihtiyaçtır. Bu yıl, Hz. Peygamber Efendimizin din ve samimiyet teması ile kutlanan Kutlu Doğum Haftası’nın, kalp ile beden arasındaki samimiyet köprüsünü yeniden inşa etmeye vesile olması adına dünyada haksız yere akıtılan Müslüman kanının, idamların artık son bulması dileklerimizle Çorum halkımıza ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.







Son Güncelleme: 17.04.2014 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.