Turizm mastır planı hazırlanıyor

İl Stratejik Gelişim Planı 5. İstişare Toplantısı’nda konuşan Vali Necmeddin Kılıç, stratejik planın Türkiye’de ilk kez Çorum’da uygulandığını söyledi.

07 Şubat 2017 Salı 21:02
Turizm mastır planı hazırlanıyor

İl Stratejik Gelişim Planı 5. İstişare Toplantısı’nda konuşan Vali Necmeddin Kılıç, stratejik planın Türkiye’de ilk kez Çorum’da uygulandığını söyledi.



Çalıştaya Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Garnizon Komutanı Alb. Fatih Üstandağ, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Vali Yardımcısı Azmi Yeşil, resmi kurumların müdürleri ve akademisyenler katıldı.
Vali Kılıç, " Çalışmada 
önce kurum stratejik planı yapılmalı. Üniversitemiz ve OKA bu çalışmada önemli ve birikimli iki kurumumuzdur. Çorumda güzel işler olması gerekir ve olacak” dedi.

Vali Necmeddin Kılıç, konuşmasını şöyle sürdürdü:


“Türkiye Cumhuriyeti Devleti bütçesinden pay ayırarak çeşitli kurumlar kuruyor, amaç tüm kurumların işlerini iyi yaparak hükmet programını istenilen düzeye getirmektir. Sağlık, tarım, eğitim, ulaştırma, her alanda hedefe ulaşılması lazım. Asayiş mesela huzur çok önemli. Şehrimizde iki kadın gecenin her saatinde sokakta caddede rahatça huzurlu dolaşabilmeli. Görev yapanlar bu huzuru sağlamalı. Tüm bu çaba ve çalışmalarımızın amacı ilimizi huzur, refah ve gelir seviyesi bakımından üst sıralara çıkarmaktır.


Stratejik Plan ülkemizde ilk defa ilimizde uygulanıyor. Biz bu çalışmayı başarırsak bu ülkemizde bir örnek olacaktır. Bu çalışmada önce kurum stratejik planı yapılmalı. Üniversitemiz ve OKA bu çalışmada önemli ve birikimli iki kurumumuzdur. Çorumda güzel işler olması gerekir ve olacak. Şu anda Turizm Master Planı hazırlanıyor. En kısa sürede bitmesini umuyorum.”


Son Güncelleme: 08.02.2017 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.