‘Turizm sektörü elini taşın altına koymalı’

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, hafta sonu düzenlenen Turizm Çalıştayı’na sektör katılımının az...

21 Nisan 2014 Pazartesi 19:12
 ‘Turizm sektörü elini taşın altına koymalı’


TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, hafta sonu düzenlenen Turizm Çalıştayı’na sektör katılımının az olmasını eleştirdi. Başaranhıncal, TSO’nun karar mercii olmadığını hatırlatan Başaranhıncal, bundan sonraki çalışmalarda ilgili sektör temsilcilerinin konulara ilgi gösterip, sahip çıkmasını beklediklerini kaydetti.

Nisan ayı meclis toplantısında, Turizm Çalıştayı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Çetin Başaranhıncal, Valilik, Hitit Üniversitesi ve TSO arasında Turizm Master Planı için protokol imzalandığını hatırlatarak, Çorum’un tarım, sanayi ve turizm alanlarında var olan bir il olarak, zaman zaman enerjisinin bölündüğünü ifade etti.

Herhangi bir suçlu ya da sorumlu aramadıklarının altını çizen Çetin Başaranhıncal, özellikle turizm alanında gelir elde eden firmaların, sadece pazarlamacıları müşteri potansiyeli gibi görüp, “Bu bize yeter” anlayışından kurtulması gerektiğini, düzenlenen çalışmalarda yer alıp, yol haritasının oluşumuna katkı vermelerini beklediklerini dile getirdi.






Son Güncelleme: 21.04.2014 19:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.