Turizmde markalaşma arayışı

Çorum’da turizm alanında yapılan çalışma ve faaliyetlerin değerlendirilmesi, tanıtımı ve...

17 Aralık 2014 Çarşamba 10:53
 Turizmde markalaşma arayışı


Çorum’da turizm alanında yapılan çalışma ve faaliyetlerin değerlendirilmesi, tanıtımı ve kurumlar arası koordinasyonun sağlanması amacıyla Valilik Toplantı salonunda değerlendirme toplantısı düzenledi.

Vali Ahmet Kara başkanlığında düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Vali Yardımcısı Fikret Zaman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ali Özüdoğru, Müze Müdürü Önder İpek, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Turizm Konaklama Tesisleri ve Seyehat Acentaları yetkilileri katıldı.


Çorum’un kültür ve turizminin tanıtımı ve markalaşması adına yapılabileceklerin görüşüldüğü toplantı, karşılıklı değerlendirme ve alınan kararların akabinde sona erdi.




Son Güncelleme: 17.12.2014 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.