'Türk Süngüsünü gururla yad ediyoruz'

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu 29 Nisan 1916 “Kut’ül Amare Zaferi” günü yıldönümü münasebetiyle bir açıklamada bulundu.

30 Nisan 2016 Cumartesi 14:39
'Türk Süngüsünü gururla yad ediyoruz'

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu 29 Nisan 1916 “Kut’ül Amare Zaferi” günü yıldönümü münasebetiyle bir açıklamada bulundu.

Bekiroğlu,  yapmış olduğu açıklamada; “Bin beş yüz senelik İngiliz Devleti’nin tarihine böylesi bir vakayı ilk defa yazdıran Türk Süngüsünü minnet ve gururla yad ediyoruz. Üzerinden 100 yıl geçmiş olmasına rağmen, bir takım kumpaslarla çıkarları uğruna bizlere bu zaferi unutturmaya çalışanlar, güneşin balçıkla sıvanmayacağını görmüş oldular.” Diyerek ülkemiz üzerinde oynanan çirkin komplo teorilerine dikkat çekerken, kazanılan başarıların da üstünün sonsuza dek kapatılamayacağını belirtti.

“Ecdadının izinde, daima gururla ve şerefle tarihine sahip çıkan bu millet, bu gün de “Kut’ül Amare” zaferiyle yekvücut bir vaziyette bütün dünyaya Türk’ün birlik ve beraberliğini kanıtlamış oluyor.” Sözleri ile Türk milletini birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Bekiroğlu, açıklamasına şöyle devam etti;  “Türlü devletlerin, türlü milletlerin yüz yıllarca bizlere çamur at izi kalsın zihniyetiyle yapıştırmaya çalıştıkları yaftalara inat; onların her geçen gün bir kirli çamaşırı dökülüyorken geçmişlerinden, görüyoruz ki bizlerin geçmişten getirip geleceğe taşıdığımız tek şey her zaman gururlanacağımız zaferlerle dolu anlı şanlı Tarihimiz olacaktır.” 

Son Güncelleme: 30.04.2016 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165