TÜRKAV’da Başkan değişti

Yeni Türk Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Olağan Genel Kurulu dün yapıldı.

19 Kasım 2013 Salı 12:18
TÜRKAV’da Başkan değişti


Yeni Türk Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Olağan Genel Kurulu dün yapıldı.

Atatürk Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda  düzenlenen genel kurula, MHP Belediye Başkan Adayı Ercan Daşdan, MHP İl Başkanı İsmail Lek, Merkez İlçe Başkanı Zeki Aşkın, Türk Kamu Sen İl Başkanı Mahmut Alparslan, Türk Büro Sen Başkanı Sami Çam, TÜRKAV eski Başkanı Erhan Çevik, TÜRKAV yeni Başkanı Arslan Çevik, vakıf yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Fatih Gök’ün başkanlığındaki divan heyetinde Orhan Torun ve İsmail Oktay görev aldı.

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda saygı duruşunda bulunuldu, İstiklâl Marşı okundu.

Açış konuşmasını gerçekleştiren TÜRKAV eski Başkanı Erhan Çevik, vakıfların Türkiye’de yardımlaşma ve dayanışmanın oluştuğu en ideal ortamlar olduğunu belirterek, “Bu kurumlar insan hayatının kolaylaştırılmasını sağlar. Toplum ve devlet bütünlüğünü tamamlar.  Yardımlaşma ve dayanışma, bir toplumun gelişmesi için en güzel vesiledir.” dedi.

Vakıf olarak milli ve manevi değerlere önem verdiklerinin altını çizen Çevik, “Bu değerlere sahip çıkılan her türlü sosyal ve kültürel etkinlikler vakfımızın temel amaçları içindedir.” Diye konuştu.

MHP Belediye Başkan Adayı Ercan Daşdan ise, il başkanlığı döneminde kamu çalışanlarına destek ve katkı sağlamaya çalıştığını belirterek, yeni yönetime destek sözü verdi.

TÜRKAV’ın her zaman yanında olduğunu dile getiren Daşdan, “Allah’ın izniyle belediye başkanı olduğumda sizlere desteğim devam edecek. Çorum Belediyesi’ni sizlerin desteği ile alacağıma inanıyorum.” Dedi.

TÜRKAV’ın yeni Başkanı Arslan Çevik ise, yeni yönetimle beraber vakfı  ileri noktalara ulaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Çevik, “Avrupa Birliği projeleri, sosyal etkinlikler ve geziler düzenleyeceğiz.  E tkinliklere ve toplantılara katılmanızı ve fikir alışverişinde bulunmanızı rica ediyorum.” Dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde Türk Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) yönetim kuruluna tek liste halinde gidilen seçimlerde, TÜRKVAK Başkanlığı’na Arslan Çevik seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Salih Sarıçalı, Kürşat Seres, Kamil Yiğit, Orhan Onar, Metin Yılmaz, Duran Benli, Muzaffer Kabasakal, Emrah Asutay,

Denetim Kurulu’na ise, Ali Rıza Erdem, Faruk Batu ve Muzaffer Küpçüoğlu getirildi.



Son Güncelleme: 19.11.2013 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.