TÜRKAV’DA görev değişimi

MHP'den aday adayı olan Fikret Aktağ, üç dönemdir sürdürdüğü başkanlık görevini Tahsin Boyacı'ya devretti.

10 Mayıs 2018 Perşembe 14:33
TÜRKAV’DA görev değişimi

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Çorum Şubesi’nde üç dönem başkanlık yapan Eğitimci Fikret Aktağ, Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Milletvekili A. Adayı olması nedeniyle görevi Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde görev yapan Tahsin Boyacı’ya devretti.

Yönetim Kurulu ve üyelerin katıldığı devir teslim töreninde konuşan Aktağ, şöyle dedi; “Ülkümün ve milletimin hizmetkârıyım. Teşkilatlarımızda nefer olarak başladık. Ülkü Ocakları, Kamusen ve Türkav’da verilen tüm görevleri aklımızın erdiği, gücümüzün yettiği oranda son bir gayretle yaptık. Mensubu olmaktan onur duyduğum TÜRKAV’da üç dönem, Kamu Çalışanlarına hizmet etme şerefine nail oldum. Güvenlerinden dolayı Türkav Genel Başkanı İbrahim Vatansever başkanıma da buradan teşekkür ediyorum.

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin onayı ve Çorumlu hemşerilerimin desteği ile inşallah Ankara’da tüm Kamu çalışanlarının ve hemşerilerimin sesi olacak; ülkem ve milletim için çalışacağım.  Gece uyumadan, gündüz yorulmadan hizmet edeceğim. 15 Temmuz’da başlayan darbe tehlikesi henüz atlatılmış değildir. Ekonomik vb. farklı alanlarda ülkemiz tehdit edilmeye devam etmektedir. Milletimiz birlik ve beraberlik içinde her türlü tehlikeyi bertaraf edecektir.

Tahsin Boyacı başkanımın da teslim aldığı bu bayrağı ileri hedeflere götürmek için canla başla çalışacağına eminim. Kendisi kuruluşundan beri Türkav’da çeşitli kademelerde görev yapmış kıymetli bir arkadaşımızdır. Tahsin başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Bende bir nefer olarak Türkav’da görev alan arkadaşlarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğim. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Görevi devralan Tahsin Boyacı da, “Teslim aldığım bu bayrağı daha ileriye taşıyacağıma söz veriyorum. Yıllardır nefer olarak hizmet ettiğim Türkav’da görev almak benim için büyük bir onurdur.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 10.05.2018 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165