Türkav’dan Çoban’a hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (Türkav) Çorum Şubesi; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak atanan Yahya Çoban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

28 Şubat 2017 Salı 11:08
Türkav’dan Çoban’a hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (Türkav) Çorum Şubesi;
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak atanan Yahya Çoban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Nezaket ziyaretine Türkav Çorum İl Başkanı Fikret Aktağ ve yönetim kurulu üyeleri Tahsin Boyacı ve Ali Rıza Erdem katıldı.


Türkav Çorum İl Başkanı Fikret Aktağ , “Vakfımızın gayesi; Lider Teşkilat Doktrin felsefesinden hareketle ve bu ilkeler doğrultusunda Ay Yıldıza söz verdik sloganından taviz verilmeyeceği; bu duygu ve düşünceye, yüce ülküye gönül vermiş olan vakfımız ve üyelerinin yurdumuzun geçmekte olduğu hassas ve nazik dönemde yurdumuzun bölünmez bütünlüğüne birlik ve beraberliğine necip Türk milletinin ali menfaatlerinden ve mukaddesatından asla vazgeçmeyen bir memur hareketinin yılmaz ve yıkılmaz öncüsü olduğumuzun bilinmesidir. Aile toplumun temel taşıdır. Eğitim ve vatan millet din iman ahlak gibi mukaddes değerler ailede başlar, eğitimle devam eder. Aile bağları güçlü olan toplumlar, her türlü iç ve dış mihrakların saldırılarına karşı direnç gösterirler. 15 Temmuz darbe girişimine milletçe karşı koyarak vatanımıza milletçe sahip çıktık.  Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Kıymetli arkadaşım Yahya Çoban’a; Bugüne kadar farklı kurumlarda yapmış olduğu başarılı çalışmalardan ve bundan sonra yapacağı hizmetlerden dolayı başarılar diliyorum” diye konuştu.


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, TÜRKAV Başkanına ziyaretlerinde dolayı memnuniyetini ileterek Müdürlüğün yapmış olduğu çalışmalar hakkında kısa bilgi verdi.


Son Güncelleme: 28.02.2017 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.