'Türkiye kritik bir dönemden geçiyor'

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç Ankara'da meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınadı.

19 Şubat 2016 Cuma 10:03
'Türkiye kritik bir dönemden geçiyor'

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç Ankara'da meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınadı.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yapan Yaşar Anaç, terör saldırısında hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Türkiye çok kritik bir dönemden geçiyor.

Güneydoğu'daki operasyonlar, gerekse de sınırımızda cereyan edenler olaylar açısından baktığımız tarihi bir dönüm noktası aşamasındayız.

Diyarbakır-Lice karayolunda zırhlı midibüsün geçişi sırasında meydana gelen patlamada, 6 asker şehit olurken bir askerin ağır yaralı olduğu öğrenilmiştir.Zırhlı midibüsün geçişi sırasında uzaktan kumandalı el yapımı bomba ile gerçekleştirilen patlama yolda büyük bir çukurun oluşmasına neden oldu.Patlamada şehit düşen Çorum’un Osmancık İlçesine bağlı Gökdere Köyü nüfusuna kayıtlı Jandarma Er Mustafa Bilgili şehidimizin ailesi olmak üzere Aziz milletimize sabır ve başsağlığı dilerim

Son Güncelleme: 19.02.2016 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.