Türkiye şampiyonu güreşçiden ziyaret

İskilip'ten çıkan Türkiye Şampiyonu Güreşçi Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti.

25 Mayıs 2017 Perşembe 15:54
Türkiye şampiyonu güreşçiden ziyaret

İskilip'ten çıkan Türkiye Şampiyonu Güreşçi Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti.


Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı’nın 2017 yılı Faaliyet Programı kapsamında; Antalya’da yapılan 11 yaş Minik Erkekler Groko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası Müsabakalarında İskilip Erenler Cumhuriyet Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Ferhat YİĞİT Serbest Güreş’te 38 Kg. da Türkiye Şampiyonu oldu.


Türkiye Şampiyonu İskilip Erenler Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencisi Ferhat Yiğit, Erenler Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Süleyman Gökoğlu, , Atıf-Der Başkanı Erdal Bıyık, Ak Parti Gençlik Kolları yönetimi adına Sadık Üstün ve İskilip Şehit Habib Gökçe Güreş Eğitim Merkezi Güreş Antrenörü Adem Uysal ile birlikte İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu’na tebrik ve teşekkür ziyaretinde bulundular. Kabulde Şube Müdürleri hazır bulundu.


Süleyman Atcıoğlu: “Türkiye Şampiyonu olan Erenler Cumhuriyet Ortaokulu öğrencimiz Ferhat Yiğit ile gurur duyuyoruz. Okul Müdürüne, Güreş Antrenörüne, anne-babasına ve öğrencimize bu gururu bize yaşattıkları için teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.


Süleyman Atcıoğlu, Türkiye Şampiyonu olan öğrenciye hediye takdim ederek öğrenciyi ve emeği geçenleri tebrik etti.


Son Güncelleme: 25.05.2017 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.