‘Türkiye’nin Huzuru ve İstikrarı değişmiyor’

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu yeni kabine ve Merkez Yürütme Kurulu’nu Tv Net’te Ahmet Rıza Albuz’a ve Cihan Haber Ajansından Umut Albayrak’a değerlendirdi.

24 Mayıs 2016 Salı 21:08
‘Türkiye’nin Huzuru ve İstikrarı değişmiyor’

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu yeni kabine ve Merkez Yürütme Kurulu’nu  Tv Net’te Ahmet Rıza Albuz’a ve Cihan Haber Ajansından Umut Albayrak’a değerlendirdi.

65. Hükümetimiz ve Merkez Yürütme Kurulumuz ülkemize ve milletimize hayırlı olsun diyen Uslu, “Ak Parti Kurumsallaşmıştır artık. Liyakate, tecrübeye önem veriyor. Tecrübeye önem verirken bir taraftan da sinerji katacak arkadaşlarımızın da yolunu açıyor. Bu kurumsallaşmanın işaretidir. Başbakanımızla birlikte 27 kişilik yeni kabinede görev almayan arkadaşlarımızda Genel Merkezde görev aldılar. Bizim için en başta terörle mücadeledeki kararlılıkla sürdürülmesi, yatırımların devam etmesi ve anayasanın değiştirilmesidir” dedi.

 “Ak Parti kendi başına iş yaptığı zaman bir taraftan faiz indirimine gidiliyor (ekonomik gelişme ve yatırımcılar bakımından çok önemli) bir taraftan da Türkiye’nin geleceği açısından siyasal önemli kararlar alınıyor, yol haritalar çiziliyor” diyen Uslu, “İsimler değişiyor, koltuklar değişiyor ama değişmeyen bir şey var “Türkiye’nin Huzuru ve İstikrarı değişmiyor”. Türkiye’nin geleceğine adamış insanlar var. Adanmış insanların marifeti ve vizyonu ile siyaset yürütülüyor. Çünkü bizim asıl amacımız hangi koltukta oturacağımız, ne alacağımız değil, hangi koltuğa hangi arkadaşımız hangi gücü verecek? Biz oradayız ve Türkiye Sevdamız var. Ne zaman ki muhalefetle iş yapmaya kalkışıyorsunuz, muhalefet işi sürüncemeye bırakmak, savsaklamak gibi bir kısım engellemelerle bizi karşı karşıya bırakıyor. Sonuçta bu Türkiye’ye yansıyor. Sözgelimi Dokunulmazlıklarla ilgili git-geller, kararsızlıklar, dışarı çıkmalar, genel kurulu terk etmeler… Bir ana muhalefet partisinin yavru muhalefetten bir tanesi teröre bulaşmış olmasına rağmen siyaset algısı demokrasi anlayışı bakımından son derece ters düşmüş olmamıza rağmen ona destek olmuş olması vs. bütün bunlar Türkiye’nin ayaklarındaki prangalardır. Türkiye’yi yolundan alıkoyan, hız kestiren olgulardır. Oysa Ak Parti kendi içerisinde aynı zamanda hükümeti değiştiriyor, kongreye gidiyor, MYK’yı değiştiriyor.  Bugün hükümeti kurdu ve genel kurulda Hükümet Programı okudu. Yani bir anlamda havada ikmal yapıyoruz. Çünkü Türkiye’nin zaman kaybetme lüksü, tahammülü yok. Biran önce işine koyulması lazım o nedenle koşarak iş yapıyoruz. Her zaman olduğu gibi oturanlar (iş yapmayanlar) koşanları hastalıklı zannediyorlar” dedi. 

Son Güncelleme: 24.05.2016 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2016-05-25 10:14:25

türkiyenin huzursuzluğu değişmiyor demek istemiş. be adam hergün ortalama 5 altı şehit bir sürü insan yaralı ve ömür boyu sakat kalırken sen ne huzurundan bahsediyorsun. sen hakıyetten canlı mısın.