Türkmen ailelere insani yardım

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in savaştan dolayı yaşam savaşı veren Türkmenlere desteği sürüyor.

23 Ocak 2015 Cuma 17:46
 Türkmen ailelere insani yardım


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in savaştan dolayı yaşam savaşı veren Türkmenlere desteği sürüyor. 

Başkan Şahiner zor şartlarda yaşam mücadelesi sürdüren Türkmen ailelere Sungurlulu bir iş adamının katkılarıyla 2 bin adet kışlık ve yazlık elbise gönderdi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Ankara Mamak ilçesindeki çeşitli semtlerde bin 149 Türkmen ailesi 7 bin kişi zor şartlarda yaşamaktadır. Acil ihtiyaçlarını tespit edip yaralarına bir nebze dahi merhem olabilmek için Sungurlulu iş adamlarımızla irtibata geçip 5 bin adet çorap ve iç çamaşırı yardımında bulunmuştu. Şimdi ise kışlık yazlık büyük ve küçük beden olmak üzere 2 bin adet giyecek yardımı gönderdi” dedi.

Belediye görevlileri giyecekleri Ali Haydar Şeyh isimli Türkmen sorumlusuna teslim ederken duygulu anlar yaşandı. Ali Haydar Şeyh isimli Türkmen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e şahsında tüm Sungurlu halkına Türkmen aileleri adına selamlarımızı gönderiyoruz” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 23.01.2015 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.