Ücretsiz soru kitapçığı

Demokrat Eğitimciler Sendikası Çorum İl Temsilciliği görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına girecek...

20 Kasım 2013 Çarşamba 09:40
 Ücretsiz soru kitapçığı


Demokrat Eğitimciler Sendikası Çorum İl Temsilciliği görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına girecek üyelerine ücretsiz olarak soru kitapçığı dağıtarak destek verdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) İl Başkanı Nihat Örs, sendika olarak üyelerinin her zaman yanında olduklarını belirtti. Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına girecek üyelerine de ücretsiz olarak soru kitapçığı temin ettiklerini ve onların mesleklerinde ilerleyebilmeleri için destek olduklarını ifade eden DES İl Başkanı Nihat Örs, “Sendikamız üyelerinden aldığı güç ve desteği yine onların menfaati için kullanarak faaliyetlerini sürdürmektedir.” dedi.

Örs açıklamasında şöyle dedi: “Sendikamız üyelerinin özlük haklarının korunması ve geliştirilmesi, yaşadıkları mağdur
iyetlerin aşılması konularında özveri ile çalışmaktadır. Onların her konuda yanlarında olduğumuzun göstergesi olarak girecekleri bu sınavda soru kitapçığı dağıttık. Sendikamızın imkânlarını sonuna kadar onlar için kullanmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda yaptığımız ve yapacağımız sosyal faaliyetlerle de sendikamız örnek sendikacılık yapmaya devam edecektir. Biz sermayesi emek ve samimiyet olan bir hareketi temsil ediyoruz. Çıkar ilişkileri üzerindeki değil hakkın kullanımı, paylaşımı ve adalet üzerine bir yol haritasında yürümeye devam edeceğiz.”





Son Güncelleme: 20.11.2013 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.