Ufka yolculukta son 3 gün

"Yola çıkmak isteyene, yol açık" mesajı ile her kesimden insanı davet eden Türkiye’nin en büyük sivil yarışmalarından olan 5’inci Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’na kayıtlar devam ediyor.

17 Şubat 2017 Cuma 13:38
Ufka yolculukta son 3 gün

"Yola çıkmak isteyene, yol açık" mesajı ile her kesimden insanı davet eden Türkiye’nin en büyük sivil yarışmalarından olan 5’inci Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’na kayıtlar devam ediyor.


Kur’an-ı Kerim Meâli konulu olan ve 2013'ten beri yapılan yarışmada Türkiye’nin 81 ili, KKTC ve online olarak bütün dünya genelinden "1 milyon katılım" hedefiyle en doğru ve temel bilgileri içeren kitapların 8 milyar insanlık alemiyle buluşturulması amaçlanıyor.


8 farklı kategoride düzenlenen ve cezaevindeki mahkumların da iştirak edebildiği yarışmanın A-B-C ve D-E-F kategorisi katılımcıları için iki ayrı çalışma kitabı hazırlandı.


46 adet Umre seyahati ödülü, "Dosta Yolculuk" ödülü ve TL cinsinden para ödüllerinin yanısıra, proje ortağı her ilin dağıtacağı ödüller ile Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’nda kaybedenin olmayacağı belirtildi. Yapılan açıklamaya göre ufkayolculuk.com adresinde detayların yer aldığı ve başvuruların yapılabileceği yarışmanın A, B, C, D, E, F ve G kategorilerinin sınavları 26 Mart 2017’de, H kategorisi ise 2 Nisan 2017’de gerçekleşecek.


Çorum Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü ve Ufkayolculuk Çorum ekibinin yaptığı açıklamada, "Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları" çerçevesinde, herkese farklı kategorilerde yarışma fırsatı veren "Ödüllü Kitap Okuma Yarışmaları"nın bu yıl da devam edeceği belirtildi.


Açıklamada, 26 Mart 2017'de düzenlenecek yarışma için 19 Şubat 2017'ye kadar başvurulabileceği ifade edildi.


Türkiye'de Türkçe, dünya genelinde ise İngilizce düzenlenecek yarışmanın, Türkçe 4 farklı Kur'an-ı Kerim mealinden ortak yapılacağı belirtildi. Türkçe yedi, İngilizce ise tek olmak üzere, toplam sekiz farklı kategori düzenleneceği kaydedilen açıklamada, ayrıntılı bilgiye "www.ufkayolculuk.com" web adresinden ulaşılabileceği, ayrıca yarışmacıların e-posta ve SMS ile bilgilendirileceği vurgulandı.


Yarışmada belirli puanı alan adaylardan 10'una "Umre Seyahati" veya "Dosta Yolculuk" ödülü verilecek. Çorum'da da ödüllendirme yapılacak.


Son Güncelleme: 17.02.2017 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165