Uğur Gurup 28 Büyükelçi’yi ağırladı

Uğur Gurup tarafından Çorum’a davet edilen Afrika Büyükelçiler Birliği üyesi 28 büyükelçi Çorum’a geldi.

18 Nisan 2014 Cuma 12:19
 Uğur Gurup 28 Büyükelçi’yi ağırladı


Uğur Gurup tarafından Çorum’a davet edilen Afrika Büyükelçiler Birliği üyesi 28 büyükelçi Çorum’a geldi. Uğur Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur barlık ve Okçul Barlık tarafından karşılanan büyükelçi heyeti, ilk olarak Uğur Makine’de düzenlenen inceleme gezisine katıldı.

Uğur barlık, Afrika’da bulunan 53 ülkenin, 28’inin Türkiye’de büyükelçiliği bulunduğunu belirterek, “Türkiye’de bulunan tüm Afrika Büyükelçileri’ni Çorum’a davet ettik. Hem Çorum’un tanıtımı hem de Uğur Gurup’un tanıtımını gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretin, gelecek ilişkilere dönük önemli açılımlar kazandıracağına inanıyoruz.” dedi. 

Geziye katılan büyükelçiler, üretim hakkında bilgi aldıkları Okçul Barlık ve Uğur Barlık’a ev sahipliği ve başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Fabrika ziyaretinin ardından konuk heyet, Vali Sabri Başköy’ü makamında ziyaret etti.  Ziyarette, karşılıklı tanışıklığın ve iş birliğinin ticari ve kültürel ortaklığı artıracağına inandıklarını aktaran Afrika Büyükelçiler Birliği Başkanı Nijerya Büyükelçisi Ahmet Abdulhamit, Türk Devleti’nin her zaman kendilerine yakın ilgi ve alaka gösterdiğinin altını çizerek, Türkiye ile olan ilişkilerini, Çorum özelinde de güçlendirmekten mutluluk duyduklarını vurguladı.

Vali Sabri Başköy’ün de yakından ilgilendiği konuklar, Vali Sabri Başköy’e de teşekkür ederek, Çorum’da bulunmaktan duydukları memnuniyeti aktardılar.







Son Güncelleme: 18.04.2014 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ilkokul hatası 2014-04-18 17:54:27

Gurup değil grup