Uğurcuklar Kreş’ten mezuniyet töreni

Milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmek için büyük bir özveri ile çalışan Çorum Özel Uğurcuklar Kreş ve Gündüz Bakım Evi 2016-2017 eğitim öğretim yılına, öğrencilerin heyecanla hazırladığı yıl sonu programı ve mezuniyet töreni ile veda etti. İki gün boyunca öğrenciler sergiledikleri bir birinden güzel gösterile ile gönüllerde taht kurdu.

22 Haziran 2017 Perşembe 08:54
Uğurcuklar Kreş’ten mezuniyet töreni

Milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmek için büyük bir özveri ile çalışan Çorum Özel Uğurcuklar Kreş ve Gündüz Bakım Evi 2016-2017 eğitim öğretim yılına, öğrencilerin heyecanla hazırladığı yıl sonu programı ve mezuniyet töreni ile veda etti. İki gün boyunca öğrenciler sergiledikleri bir birinden güzel gösterile ile gönüllerde taht kurdu.



Çocukların toplum önünde kendini ifade edebilmeleri, kendilerine olan güvenlerini gösterebilmeleri, Türk kültürünü tanıma ve sergilemeleri için, büyüdüklerinde arşivlerinde tatlı anılarının olduğu hatırlayacakları programa Özel Uğurcuklar Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdüresi Özden Özkeser ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Sunuculuğunu Çorum Özel Uğurcuklar Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdür Yardımcısı Sultan Dinçer’in yaptığı yılsonu gösterisi saygı duruşu ve Uğurcuklar kreş öğrencilerinin İstiklal Marşı’nı okuması ile başladı.



Özel Uğurcuklar Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdüresi Özden Özkeser yılsonu gösterisinde yaptığı konuşmada, “Dünyanın en güzel varlıkları çocuklarımızdır. Onlar öyle değerlidirler ki, hayatın kötülüklerinden onları korumak için çok çaba gösteririz. Hayatlarında başarılı olabilmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırız. Başarılı bir hayat kuşkusuz öğrenmekten geçer. Okul öncesi öğrenmenin ilk basamağıdır. Uğurcuklar Kreş ve Gündüz Bakım Evi ailesi olarak çocuklarımızın bu ilk basamağı en iyi şekilde atmalarını sağlamanın gururunu yaşamaktayız” dedi.



ONLARA ŞEFKAT VE ANA KUCAĞI OLMAYA ÇALIŞTIK

“Bizler çocuklarımızın öz güvenlerini kurmalarını, paylaşmayı, güçlü bir birey olmayı sizlerin değerli destekleriyle sağlamış bulunmaktayız” diyen Özkeser, “Bizlere birer tomurcuk olarak emanet ettiğiniz çocuklarınız bugün dünyanın en masum ve eşsiz çiçekleri olarak karşımızdalar. Çocuklarımızı yüreklerindeki masum sevgi ile tanıdık. Onlara şefkat ve ana kucağı olmaya çalıştık. Mutluluğu birlikte paylaştık. Onların ilk öğretim hayatlarında en iyiyi öğrenmeleri için çabaladık. Onlarda bunun karşılığını hakkıyla verdiler. Bizlere emanet etmiş olduğunuz çocuklarımızdan mezun olanların ayrılığının hüznünü yaşayarak siz değerli velilerimizden aldığımız emaneti teslim ediyoruz. Tüm çocuklarımıza hayatlarında başarılar diler. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için değerli velilerimize de çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.



Öğrenci velileri adına konuşma yapan Zeynep Yarımca, İsa Eldemir, Mehtap Kahraman, Gamze Eker,  Demet Ünal ve Ayşegül Eker’in konuşmalarından sonra sahne alan çocuklar öğretmenleri ile birlikte hazırlamış oldukları gösteriler de, aileler kimi zaman eğlendi, kimi zaman hüzünlendi. Bilginler ve Yıldızlar sınıfının “Hoki Poki”dans gösterisi, “Türkiye” gösterisi,  Uğurcuklar sınıfının “Halk Oyunları” gösterisi, “Oyun ister bütün çocuklar” gösterisi, Atom Karıncalar sınıfının “Hababam Sınıfı” gösterisi, “Muhteşem bin yıl” isimli ront gösterisi, Mucitler sınıfının “Kafkas” gösterisi, “Çanakkale Destanı” draması, Zeka Küpleri ve Ateş Böcekleri sınıflarının “Serenad” gösterisi, Yıldızlar sınıfının “Mustafa Kemal Özgürlüktür” gösterisi, Dahiler sınıfının “Zeybek” gösterisi, Ateş Böcekleri ve Zeki Küpleri sınıfının “Ispanaklı yumurta tarifi” gösterisi ve Dahiler sınıfının “Sarıkamış Destanı” drama gösterisi ile program devam etti.



Program sonunda mezun olan Mucitler ve Dahiler sınıfı öğrencilerinin diplomalarını Babalar günü olması nedeniyle günün anısına öğrencilerin babaları takdim ederken Kreş Müdüresi Özkeser de öğrencilere başarılar dileyerek madalyalarını taktı. Geleceğe merhaba haydi kepler havaya diyerek öğrencilerin kepleri havaya atması ile gece sona erdi.




Son Güncelleme: 22.06.2017 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.