Uğurludağ taleplerine yeşil ışık

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla AK Partiye geçen Uğurludağ...

21 Ağustos 2014 Perşembe 18:00
Uğurludağ taleplerine yeşil ışık


Geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla AK Partiye geçen Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, Belediye Meclis Üyesi Murat Çuhadar AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun ile birlikte Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret etti.


Ziyarette Torun, Uğurludağ belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “AK Partili Belediye olarak çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Belediyemize katkılarınızla ‘Yol Süpürme’ aracını kazandırdık. Teşekkür ediyoruz. Bizde Cumhurbaşkanlığı seçiminde Uğurludağ ilçemizden en yüksek katılım ve desteği vermiş olmaktan mutluyuz” dedi.


Uğurludağ heyeti Uslu’dan, Uğurludağ ilçesine Tarım Lisesi’nin açılması, Kızılırmak’tan sulama için pompalı su getirilebilmesi ve ilçe girişinde karayollarının yapmış olduğu çalışmanın genişletilmesi için destek istediler.


Belediye Başkanı Remzi Torun’a tekrar hayırlı uğurlu olsun diyen Uslu, “Uğurludağ ilçemize ve köylerimize koordineli ve uyumlu bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.


Uslu, taleplerle ilgili olarak da İl Milli Eğitim Müdürü, DSİ Çorum Şube Müdürü ve Karayolları Bölge Müdürünü arayarak gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. 




Son Güncelleme: 21.08.2014 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.