Uğurludağ'a Kentsel Dönüşüm Projesi

Uğurludağ İlçesi'nde kentsel dönüşüm için hazırlık çalışmaları yoğun bir tempoda sürüyor.

17 Mayıs 2017 Çarşamba 19:43
Uğurludağ'a Kentsel Dönüşüm Projesi

Uğurludağ İlçesi'nde kentsel dönüşüm için hazırlık çalışmaları yoğun bir tempoda sürüyor.


Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun ve AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun, AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan'ı makamında ziyaret ettiler.


Ziyaret sırasında Uğurludağ Kentsel Dönüşüm Projesi ele alınarak yapılması gereken çalışmalar gözden geçirildi.


Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, ilçede yapılması planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Belediye Başkanlığı arasında gerekli sözleşmelerin imzalanarak hayata geçirildiğini söyledi.


Hayata geçirilen bu proje ile birlikte ilçe merkezinin büyük ölçüde değişeceğini vurgulayan Torun, ilçe halkına hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, proje içeriğinin ilerleyen günlerde açıklanacağını ifade etti.


Milletvekili Ceylan ise Uğurludağ'ı geleceğe hazırlamak, ilçenin sorunlarını çözmek, halkın taleplerini karşılamak adına yoğun bir çaba içerisinde olduklarını belirterek, kentsel dönüşüm projesi başta olmak üzere diğer tüm yatırımların takipçisi olacaklarını söyledi.


Ziyaret sırasında Uğurludağ'ın diğer sorun ve talepleri de değerlendirildi.


Son Güncelleme: 17.05.2017 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165