Uğurludağ’da 23 Nisan etkinliği

Uğurludağ İlçe Kaymakamı Emre Dündar, Belediye Başkanı Remzi Torun, Daire amirleri, Uğurludağ halkı ve öğrencilerin katılımı ile ilçe kapalı spor salonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı gerçekleştirildi.

25 Nisan 2017 Salı 16:10
 Uğurludağ’da 23 Nisan etkinliği

Uğurludağ İlçe Kaymakamı Emre Dündar, Belediye Başkanı Remzi Torun,  Daire amirleri, Uğurludağ halkı ve öğrencilerin katılımı ile ilçe kapalı spor salonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı gerçekleştirildi.

Programda öğrenciler çeşitli müzikli oyunlar oynadı, halkoyunları gösterisinde bulundu yarışmalar yapıldı ve şiirler okulundu. Öğrencilere Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri tarafından yüz boyama etkinliği, bayrak ve balon dağıtımını gerçekleştirdi.

İlçe Kaymakamı Emre Dündar  "Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha gelişmiş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır. Milli bayram olmanın ötesinde bütün dünyada evrensel bir özellik kazanmış olan bu günde, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum." dedi.


Son Güncelleme: 25.04.2017 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.