Uğurludağ’da karne heyecanı

2016-2017 eğitim öğretim yılı 1. dönem sonu kare töreni Uğurludağ Atatürk İlkokulunda gerçekleştirildi.

20 Ocak 2017 Cuma 16:05
 Uğurludağ’da karne heyecanı


2016-2017 eğitim öğretim yılı 1. dönem sonu kare töreni Uğurludağ Atatürk İlkokulunda gerçekleştirildi.


Karne törenine Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Birol ve okul idarecileri ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Öğrencilere karnelerini veren Belediye Başkanı Remzi Torun Türkiye’nin geleceği olan öğrencilerin yetiştirilmesinde katkıda bulunanların emeklerinin hiçbir şeyle ölçülemeyeceğini ve eğitime yapılan yatırımın gelecek için en önemli yatırım olduğunu dile getirdi. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Remzi Torun öğrencilere; her sene olduğu gibi bu senede okulların yanlarında olduklarını ve bundan sonrada destek olacaklarının sözünü vererek öğrencilere karnelerini dağıttı.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Birol da yarıyıl tatili süresince çeşitli sosyal etkinliklere katılmalarını, akraba ziyaretlerinde bulunmalarını, kitap okumaları tavsiyesinde bulunarak zamanlarını güzel etkinliklerle değerlendirmeleri söyleyerek iyi tatiller dileğinde bulundu.


 

Son Güncelleme: 20.01.2017 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.