Ulu Cami’de büyük buluşma

İmam Hatip Lisesi öğrencileri, cumartesi (yarın) sabah namazında Ulu Camii’nde buluşacak.

26 Kasım 2015 Perşembe 22:52
Ulu Cami’de büyük buluşma


İmam Hatip Lisesi öğrencileri, cumartesi (yarın) sabah namazında Ulu Camii’nde buluşacak. Hazırlanan afişlerle sosyal medya üzerinden duruyu paylaşan İmam Hatipli gençler, “Biz, biz oluyoruz, sabah namazında buluşuyor, Ulu Cami’yi dolduruyoruz.” sloganıyla harekete geçti.

BU FIRSAT KAÇMAZ

Özellikle cumartesi sabah namazı buluşmasına aileleri ve çocuklarıyla birlikte gelen cemaat için kaçırılmaz bir manevi fırsata dönüşen bu buluşma, rahmet pınarlarının çağlayan gibi coşacağına işaret ediyor.

Yarınımız olan evlatlarımızı cami ve namaz konusunda desteklemek ve onların dualarıyla, kendi dualarımızı bütünleştirmek için, tüm Çorumlular sabah namazında Ulu Cami’ye bekleniyor.

NAMAZ 06,00’DA KILINIYOR

Saat 06,00’da kılınan sabah namazında omuz omuza saf tutacak olan gençler, namazla büyüyen bir nesil olarak, geleceğimizle ilgili umut verirken, bu manevi fırsatı değerlendirip bayram sabahına dönüşecek olan saatte aileler de yerini alacak.


Gençlerin tutuşturduğu bu meşalenin aydınlattığı yolda, ahiret azığı için, Allah’ın rızasına râm olabilmek için, kul olmanın şükrüyle secdeye varıp, birlik ve dirliğimiz için el açarak dua eden gençlerin duasına katılmak için, yapılan çağrıyı gazetemiz aracılığı ile paylaşıyoruz.

Son Güncelleme: 27.11.2015 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.